Bent u op zoek naar een gekwalificeerde partij die voor u het beste Italiaanse horecapersoneel kunnen leveren en daarnaast, als er behoefte aan is, graag met u meedenkt?

Wij zorgen kosteloos (eventueel ad hoc) voor gekwalificeerd horeca personeel dat ervaring beschikt en vrijwel direct inzetbaar is naar uw wensen.

Wat zijn de selectiecriteria voor ons horeca personeel?

Alle horeca medewerkers van het Pizzaiolo project voldoen altijd aan onderstaande profiel:

  • De kandidaat beschikt over een servicegerichte instelling en is gemotiveerd
  • De kandidaat heeft een certificaat HACCP
  • De kandidaat heeft ervaring en kennis met de Italiaanse keuken
  • De kandidaat heeft een Basis en Verdieping theorie horeca doorlopen
  • De kandidaat is minimaal 2 dagen of avonden per week beschikbaar
  • De kandidaat is woonachtig in omgeving waar die ingezet wordt
  • De kandidaat beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid

Wij onderscheiden ons onder andere door gebruik te maken van de formule “Training on the Job”; Een nieuwe medewerker gaat eerst mee als “pupil” en specialiseert zich verder in het vak van door u en zijn jobcoach. U als opdrachtgever hoeft voor deze extra dienst niet te betalen. Zo ontstaat er een situatie waar beide partijen voordeel van hebben.

Wat mag u van ons verwachten:

  • Totale projectbegeleiding i.s.m. verschillende partners
  • Begeleiding bij personeelskeuze en administratie
  • Productiviteitsbewaking
  • Jobcoach
  • Korte lijnen

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Vul onderstaand jouw specifieke vraag of gewenste informatie in zodat we jou gericht van dienst kunnen zijn