Selecteer een pagina

DOK030 staat voor Dromen, Ondernemen en Krachten bundelen.

DOK030, een coöperatie van initiatiefnemers die wonen en/of werken in de Utrechtse wijk Overvecht, biedt startende én reeds gevestigde ondernemers een plek voor advies, netwerken en ontmoeting. DOK 030 stimuleert en ondersteunt daarnaast ondernemende en actieve buurtbewoners.

Overvecht kent veel potentie en legio kansen; DOK030 brengt ze bij elkaar door mensen die willen gaan ondernemen een steuntje in de rug te bieden. Zo komen zij tot nieuwe inzichten; en durven zij het aan om hun goede idee uit te werken en echt te gaan ondernemen. Daarmee is DOK030 ook een broedplaats voor nieuwe initiatieven en een ontmoetingsplek voor wie inspiratie zoekt: oud en jong, zzp’ers, werkgevers, studenten, leerlingen en ervaren ondernemers. Ook biedt DOK030 flexwerkplekken aan en kun je er vergader-, trainings- en coachingsruimte huren.

DOK030 wordt financieel ondersteund door de afdeling Economische zaken van de gemeente Utrecht, het wijkactieprogramma Overvecht, Wijkbureau Overvecht en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).