Selecteer een pagina

[x_section style=”margin: 0px 0px 0px 0px; padding: 0px 0px 0px 0px; border-style: solid; border-width: 1px 1px 1px 1px; “][x_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” bg_color=”” style=”margin: 0px auto 0px auto; padding: 0px 0px 0px 0px; “][x_column bg_color=”” type=”1/1″ style=”padding: 0px 0px 0px 0px; “][x_custom_headline level=”h1″ looks_like=”h5″ accent=”false” class=”center-text “]Project Pizzaiolo[/x_custom_headline][/x_column][/x_row][x_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” bg_color=”” style=”margin: 0px auto 0px auto; padding: 0px 0px 0px 0px; “][x_column bg_color=”” type=”1/1″ style=”padding: 0px 0px 0px 0px; “][x_text class=”left-text “]’Pizzaiolo Met Baangarantie’ is ontwikkeld op verzoek van de Italiaanse horeca; ‘pizzaiolo’ betekent immers ‘pizzamaker’. Het project is opgebouwd uit theoretische en praktische modules. Gedurende het hele traject wordt er veel aandacht besteed aan de persoonlijke situatie en ontwikkeling van de deelnemers. Na het doorlopen van het gehele traject hebben de deelnemers in principe voldoende kennis en vaardigheid opgedaan om direct als pizzaiolo aan de slag te kunnen.

Inhoud traject

Het traject ziet er als volgt uit:

– Aanmelding

– Intake

– Introductie op het vak van pizzaiolo, inclusief kennismaking met de praktijk

– Basistheorie horeca (inclusief certificaat HACCP)

– Verdieping theorie horeca

– Werken en leren

– Begeleiding op leefgebieden

– Praktijkstage

– Certificering met arbeidscontract

– Coaching na aanstelling

Na je aanmelding word je uitgenodigd voor een intakegesprek. Nadat je bent toegelaten, krijg je eerst een introductie op het vak van pizzaiolo. Daar hoort uiteraard een ‘kijkje in de keuken’ van een ervaren pizzaiolo bij.

Daarna word je klaargestoomd voor het certificaat HACCP; daar geven we een korte cursus voor. Nadat je je certificaat hebt behaald, volgt er een verdiepende cursus horecatheorie. Wat je hebt geleerd ga je in de praktijk brengen gedurende een werk- en leertraject. Vanzelfsprekend word je daar gedegen bij begeleid en gecoacht.

Ben je er klaar voor? Dan kun je ‘op stage!’ De stage is het laatste onderdeel van het traject. Als je dit hebt afgerond, ben je nog geen volleerd pizzaiolo, maar dat word je in de praktijk. Je ontvangt namelijk een certificaat plus arbeidscontract en gaat dus aan de slag. Tijdens het traject blijven we je begeleiden en coachen totdat je je draai gevonden hebt.

Het gehele traject duurt drie tot zes maanden.

Startdata

Op 3 oktober 2016 (VOL) starten wij met de eerste groep.

Op 5 januari 2017 (NOG ENKELE PLAATSEN) starten wij met de tweede groep.

Locatie

De theorielessen worden gegeven bij DOK 030, Pretoriadreef 88, 3564 BX Utrecht. Praktijkervaring doe je op bij werkgevers in de regio Utrecht.

Profiel kandidaat

–  Je bent 18 jaar of ouder

–  Je bent werkloos en werkzoekend

–  Je hebt een bijstandsuitkering (Participatiewet) of een uitkering van het UWV

–  Je bent niet ingeschreven op een opleiding en krijgt geen bijstandsuitkering

–  Je volgt een opleiding, maar dreigt uit te vallen en/of je wilt hier niet verder mee

–  Je werkt al in de horeca, echter zonder startkwalificatie

Aanmelden

Je meldt je aan voor het project door je gegevens hieronder in te vullen. Na ontvangst van het formulier nemen we snel contact met je op.[/x_text][/x_column][/x_row][/x_section]

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Ik ben momenteel(verplicht)
WerkzoekendWerkzaamStudentOndernemer

Ik schrijf mij graag in voor de opleiding startend op(verplicht)

Vul onderstaand jouw specifieke vraag of gewenste informatie in zodat we jou gericht van dienst kunnen zijn